Vacatures

 

Aethon

Aethon is winnaar FD gazelle award 2013/2014/2015/2016/2017/2018 en uitzendondernemer van het 2017 en heeft een gemiddeld omzet groei per jaar van +40%

Sr Accountmanager Flex voor regio Zuid Holland / Zeeland:

 • Afgeronde HBO / WO opleiding;
 • Minimaal 5 jaar ervaring als Accountmanager / Consultant binnen arbeidsbemiddeling;
 • Bij voorkeur een track record binnen de overheidssector;
 • Bij voorkeur woonachtig in de regio; 
 • Fulltime beschikbaar;

Sr. Accountmanager Flex voor de regio Noord Holland:

 • Afgeronde HBO / WO opleiding;
 • Minimaal 5 jaar ervaring als Accountmanager / Consultant binnen arbeidsbemiddeling;
 • Bij voorkeur een track record binnen de overheidssector;
 • Woonachtig in de regio Noord-Holland;
 • Fulltime beschikbaar;

Sr. Accountmanagers Detachering; Woningcorporaties en voor Gemeenten

 • Afgeronde HBO / WO opleiding;
 • Minimaal 5 jaar ervaring als Accountmanager / Consultant Detachering;
 • Ruime ervaring met new business;
 • Ervaring met consultative selling;
 • Bij voorkeur een track record binnen de overheidssector;
 • Fulltime beschikbaar;

Interesse in een van deze leuke uitdagende functie? dan vragen we u uw cv incl. motivatie ovv de functie te sturen naar cv@haywood.nl

Valk Exclusief Hotels

Voor meerdere hotels van de Valk Exclusief keten zijn we op zoek naar een Chef Kok (executive chef) en een Sous Chef. Op termijn 4 daagse werkweek hoort tot de mogelijkheden. Een Chef Kok krijgt de beschikking over een lease auto.

Interesse in een van deze leuke uitdagende functie bij het meest succesvolle familie bedrijf in de hospitality van Nederland? dan vragen we u uw cv incl. motivatie ovv de functie te sturen naar cv@haywood.nl

Algemeen

Indien u Restaurant Manager, Maitre, (sous) Chef bent of Operationeel Manager, Store Manager, Rayon Manager binnen de retail en/of cosmetics sector bent dan wel een stap wilt maken in deze richting vragen wij u uw CV* te sturen naar cv@haywood.nl 

Restaurant Manager/Maitre Divers

Voor verschillende opdrachtgevers in de HORECA zijn wij op zoek naar senior Restaurant Managers en Maitres.

Meeting Select 

Meeting Select is trotste winnaar van meerdere awards o.a bij FD Gazellen, Deloitte Tech Fast 50 en Sprout Challenge 50

Meeting planner (standplaatst Naarden)

HOE ZIET JE DAG ERUIT? 

Je dag bestaat uit afwisseling, uitdaging en plezier. Centraal staat het zoeken, boeken en reserveren van hotels- en vergaderlocaties voor allerlei externe bijeenkomsten voor onze klanten. Je verzorgt of ondersteunt het gehele proces van aanvraag tot contract en maakt hierbij gebruik van onze eigen geavanceerde meeting booking tool.Klantgerichtheid en kwaliteit zijn belangrijke pijlers en zijn verweven in al je dagelijkse bezigheden. Je denkt graag mee met onze klanten en zoekt en adviseert de klant over de beste locaties. Je bent medeverantwoordelijk voor inkomend en uitgaand telefoonverkeer,waarbij je regelmatig onderhandelt met locaties over tarieven en voorwaarden. Iets waar jij je hand niet voor omdraait. Tegelijkertijd zijn er verzoeken ter ondersteuning aan het Sales team en geef je updates over de stand van zaken van de klanten die jij bedient. Om je kennis te verbreden ben je met enige regelmaat op pad. Dit kan bestaan uit het bezoeken van locaties die voor jouw klanten belangrijk zijn, het op uitnodiging bezoeken van nieuwe of vernieuwde locaties of het deelnemen aan internationale beurzen of fam. trips naar het buitenland. Kortom, geen dag is hetzelfde!

 

WIJ BIEDEN

* Een marktconform salaris.

* Een uitdagende baan om om helemaal in op te gaan, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent.

* Korting op hotelovernachtingen bij onze hotelpartners zowel nationaal als internationaal. Voor als je zin hebt in een weekendje weg.

* Een ongekend goede werksfeer, met leuke teamuitjes en een informele communicatie.

* 25 vakantiedagen op basis van 40 uur.

* Reiskostenvergoeding en collectieve korting op je zorgverzekering.

* Een platte, groeiende organisatie met veel ambities in de breedste zin van het woord.

 

WIJ VRAGEN

* Bij voorkeur een opleiding gericht op de hotel en/of reisbranche zoals MTRO/TIO/NHTV/Hotelschool.

* Je hebt een hoog werk- en denkniveau.

* Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in de hotel of reisbranche, bij voorkeur op een banquet sales afdeling.

* Je geniet van de hospitality markt en bent goed in venue sourcing,oftewel het aanbevelen van geschikte locaties aan onze klanten.

* Je communiceert sterk met onze klanten en weet ook onze boekers professioneel te adviseren. * Je hebt goede contactuele eigenschappen; Je kunt tactvol optreden en goed omgaan met de veelzijdige externe relaties.

*Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk. Je kennis van de Engelse taal is ook goed. Beheers je andere talen? Dan heb je een pré.

* Je bent bekend met MS Office.

* Je bent in staat om moeiteloos pre en post sales gesprekken met de klant te voeren in aanloop naar of na afloop van bijeenkomsten.

 • Bovenal ben je collegiaal en help je je collega’s graag als zij het even drukker hebben dan jijzelf.

Interesse in een van deze leuke uitdagende functie? dan vragen we u uw cv incl. motivatie ovv de functie te sturen naar cv@haywood.nl

Albert Heijn 

Supermarktmanager bij Albert Heijn: een nieuwe uitdaging voor managers. (regio Utrecht en Amsterdam) Ben je een ervaren manager binnen de horeca of retail branche en toe aan een nieuwe uitdaging?

Bij Albert Heijn kun je een geweldige stap maken: als supermarktmanager aan het stuur van jouw Albert Heijn-supermarkt. Meer verantwoordelijkheid. Een miljoenenomzet. En een groot team leiden van 100 mensen of nog meer. Sta je aan het begin van je managersloopbaan en heb je nog wat minder ervaring? Ook dan moeten we zeker eens praten. Albert Heijn biedt je een uitdagend groeipad als aankomend supermarktmanager.

De baan

Een goede werksfeer, een veelzijdig team. Bij Albert Heijn maakt de kwaliteit van mensen het verschil. Als Supermarktmanager ben jij het gezicht van de winkel en geef je leiding aan een gevarieerde groep medewerkers. Van zoveel verschillende mensen smeed jij een sterk team. Je zorgt voor een optimale werksfeer. Wat jullie bindt? Passie voor de klant. Net als jij staan je medewerkers voor goede service, een sterk en vertrouwd merk en de betrouwbare Albert Heijn-kwaliteit.

Je hebt je eigen winkel. Een moderne supermarkt die altijd in beweging is, met klanten die service op een hoog niveau verwachten. Je draagt daarbij zorg voor tal van belangrijke processen. En dat betekent hard werken. Maar je hebt beslist geen 9-tot-5-mentaliteit, dus daar draai jij je hand niet voor om. Je trekt de kar, enthousiast en resultaatgericht. Zo motiveer je je mensen en ziet je winkel er elke dag perfect uit. Hierdoor draait de winkel optimaal, verbeteren de marges, stijgt de omzet en zijn je klanten en medewerkers tevreden. Samen ben je verantwoordelijk voor een miljoenenomzet.

Je profiel
Je bent een ervaren manager. Je hebt een prettige stijl van leidinggeven en je helpt anderen graag verder

 • minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • meerdere jaren leidinggevende ervaring in bijvoorbeeld retail of horeca;
  • invloed, je kunt mensen ontwikkelen;
  • oog voor de klant, goed gevoel voor service;
  • organisatietalent en overtuigingskracht;
  • het vermogen om complexe processen te begrijpen en in beweging te krijgen;
  • energie, nieuwsgierigheid, de wil om te groeien naar managen op grote schaal.

Interesse in meer informatie? Mail je CV* naar cv@haywood.nl dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

*Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet zonder uw toestemming ter beschikking aan derden gesteld.