Bel mij terug

Vul hieronder uw naam, telefoonnummer en e-mailadres in en klik op verstuur. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk bellen. 

 
 
 


Testimonials

 

Manager in de retail

"wil je graag bedanken voor het verhelderende gesprek van afgelopen vrijdag. Ik wil je n.a.v dit gesprek aangeven dat ik in hoge mate geïnteresseerd ben geraakt in de functie..” “tevens wil ik je bedanken voor het benoemen van mijn valkuilen. Zeer herkenbaar voor mij, sterke eigenschappen kunnen valkuilen zijn/worden en het is prettig om deze benoemd te krijgen. Zeker voor een selectie, dan kan ik hier ook extra aandacht aan geven daar waar nodig ombuigen naar positieve eigenschappen, maar ook in het algemeen is het altijd goed om hier weer aan herinnerd te worden”

Assistent Manager in de retail

“Hierbij wil ik je bedanken voor het prettige gesprek van vanmorgen. Het gebeurt niet vaak dat een gesprek iets met je doet en je tot nadenken zet en dat is wel wat jij gedaan hebt. Ik waardeer je eerlijkheid en openheid en ik was verrast door het feit dat je zonder mij te kennen wel een heel goed beeld kon schetsen. Je stelde vragen vanuit een oprechte interesse en daardoor heb ik het gevoel dat ik mezelf heb kunnen laten zien….”

Assistent Manager in de retail na eerste 3 maanden feedback

“ik heb het ontzettend naar mijn zin! Na 3 maanden bij filiaal x heb ik al geweldig veel geleerd..” “ na overstap naar een kleiner filiaal liggen er nog meer directe uitdagingen op het vlak van proces verbetering en het coachen en richting geven van heel veel jonge mensen…” “In januari start mijn officiële opleidingstraject, maar nu al een aantal leiderschapstrainingen gehad. Wat me opvalt is dat ze erg veel aan persoonlijke ontwikkeling doet. Ik heb nog nooit gewerkt bij een bedrijf waar zo open en direct wordt gecommuniceerd en daar hou ik erg van. Ik heb het gevoel nog heel lang bij deze werkgever te kunnen blijven en dat is precies waar ik naar op zoek was!

Manager in de retail

“ tijdens onze kennismaking stond ik qua carrière op kruispunt. Na 2 negatieve ervaringen als manager in de retail dacht ik dat mijn heil ergens anders zou moeten gaan zoeken. Door ons persoonlijke en uitgebreide gesprek waarbij je zowel begripvol was alsmede me uitdaagde vond ik mijn vertrouwen terug en realiseerde me dat managen binnen de retail mij uitstekend past”

Joost van Dijk, Directeur Aethon Publica

'Peter Fiechter is onze vertrouwde en vaste partner als het gaat om de instroom van medior en senior management posities. In een zeer concurrerende markt weet Peter de juiste mensen op het juiste moment aan ons voor te stellen. Peter snapt onze organisatie, herkent ons DNA en slaagt er daardoor iedere keer weer in te verrassen met leuke, frisse en bevlogen mensen die door hem goed voorbereid worden op een uitdagende periode in onze organisatie. Zo draagt Peter zichtbaar en concreet bij onze onze ambitieuze groeidoelstellingen'. 

Jan Eising, Director Retail & Expansion Rituals Cosmetics 

"Haywood, Peter, heeft meerdere succesvolle searches gedaan voor ons. Zowel op niveau shopmanager (landelijk) als de juiste Area Manager. Lekker korte lijnen en snel schakelen, goed gevoel wat wij zochten. Daarnaast aanstekelijk enthousiasme en directe opvolging. Zijn achtergrond in hospitality is wat terugkomt in zijn dienstverlening en wij zoeken ook zulke personen, die meer toevoegen, dan een shop runnen. Meest recente search voor mijn team was buiten de retail, een Real Estate Manager voor Benelux."

Lilian Eekhout en HR Manager XL en AH to Go Nederland

"Ik heb Peter ingehuurd als recruiter. Hij is in staat om de business goed te leren kennen. Deze kennis gebruikt hij om de juiste match te maken. Alle mensen, die hij aangedragen heeft, kwamen de eerste selectie ronde door. Hij geeft een eerlijk beeld en dat werkt vertrouwen.
Ik zou zo weer zaken met hem doen!"

Bob Hamersma H-Hospitality

"Bij een hotel project dat wij onlangs in Amsterdam hebben opgeleverd, heb ik Peter aangeschakeld om een chef positie in te vullen. Dat was knap lastig, omdat het hotel in een krappe drie maanden moest worden verbouwd, en het restaurant dan ook open moest. Ik ben diep onder de indruk geweest van de manier waarop Peter al zijn mogelijk energie stak in het vinden van geschikte kandidaten. Uiteindelijk hadden we, na veel pijn en moeite, een zeer geschikte chef gevonden die vandaag de dag zeer goed presteert in het desbetreffende restaurant. Zonder de energie van Peter, zijn sterk empathisch vermogen en zijn vermogen om mee te denken in oplossingen, hadden we dit niet kunnen realiseren. Wij zijn hem daar erg dankbaar voor."

 

Jaco de Kempenaer, general manager The Harbour Club

"Peter Fiechter (Haywood) is onze partner bij de werving&selectie van ons management. Onze dynamische organisatie vraagt altijd om het schaap met 5 poten. Met hulp van Peter weten we die te vinden. De samenwerking is professioneel, snel en accuraat."