It takes a professional to find a professional

Haywood search & selection is een bureau voor executive & media search van hoog opgeleid personeel met de specialisatie op het gebied van operational management. Haywood opereert voornamelijk in Hospitality branche, Retail (food & non-food) en de Cosmetica branche.

Wij streven nadrukkelijk naar het realiseren van een partnership met onze opdrachtgevers. Een goed inzicht in – en gedegen kennis van – de organisatie van onze opdrachtgevers, geeft immers de grootste kans op succes bij het vinden van gekwalificeerde kandidaten.

Daarnaast zorgt het leren kennen van de personen binnen de organisatie voor een zeer duidelijk beeld met betrekking tot de eisen, voorkeuren en verwachtingen die aan de persoonlijkheid van de kandidaten worden gesteld. Tenslotte werkt wederzijdse kennismaking, zowel voor de opdrachtgever, als voor Haywood, tijd- en kostenbesparend.

Filosofie

De persoonlijkheid van de kandidaat is minstens zo belangrijk als zijn/haar opleiding kennis en kunde.

Lees verder

Werkwijze

Haywood heeft twee manieren van searchen tot haar beschikking: 1. Direct search 2. Media search

Lees verder

Onze huidige opdrachtgevers

AH Rituals The Harbour Club Okhuysen
Van der Valk Exclusief MeetingSelect H-Hospitality De Horeca Groep De landbouw Aethon hilton rotterdam Miele Hans Geveling Baoase mendoza wine bar